Despre

Mădălina

Salut! Eu sunt Mădălina, iar dacă ai intrat pe acest blog, probabil avem ceva în comun: călătoriile. De ceva timp am descoperit că am această pasiune în comun cu Erik și ne-am gândit să facem acest blog, pentru a împărtăși cu cât mai multă lume experiențe din locurile pe unde ne-am plimbat.

Cine sunt eu? Sunt studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Timișoara si acum lucrez in domeniu, in Timisoara. In anul 2014 am decis ca vreau să obțin o bursă Erasmus, pentru a locui o vreme într-o altă țara. Dorința mi s-a îndeplinit. Vara anului 2014 mi-am petrecut-o în Portugalia, unde am descoperit multe lucruri și locuri interesante.

De asemenea, sunt membru într-o organizație studențească, numită Board of European Students of Technology (BEST pe scurt), care, pe lângă faptul că a ajutat mult la dezvoltarea mea personală, m-a ajutat să cunosc mulți oameni faini și mi-a oferit și ocazia să călătoresc.

Cam atât despre mine deocamdată.

Puteți să îmi scrieți pe meda.madalina@gmail.com sau pe Facebook aici 🙂

 

Erik

Poza cu mine

Eu sunt Erik, un pasionat de călătorie, aventură și fotografie.

Povestea mea a început atunci când eram încă în școala generală, prima mea excursie organizată prin clasa a 8 a în Polonia. După patru zile petrecute în Cracovia, în vizită la lagărele de concentrare de la Auschwitz și pe pârtia de la Zakopane, parcă mi s-au aprins călcâiele și vreau să fiu într-o continuă călătorie.

De atunci, am încercat să fiu mai mult plecat decât acasă, să fotografiez și să văd cât mai multe lucruri să-mi depășesc limitele și să simt că trăiesc cu adevărat.

Anul acesta mi-am pus pe hartă 6 țări, Ungaria, Serbia, Anglia, Franța, Spania și România  Anul trecut, 2014, am vizitat 9 țări: Ungaria, Serbia, Anglia, Franța, Spania, Belgia, Olanda, Germania și Romania.

Din păcate, deocamdată trebuie să mă împart între programator și călător, mai mult programator decât călător, însă cu gândul și intenția că într-o zi am să pot zbura din țara în țara, fără să mai trebuiască să-mi planific în detaliu cele 22 de zile de concediu pe an.

Împreună cu Mădălina am decis să facem blogul acesta. De ce? Poate că vrem să-ți împărtășim și ție magia călătoriei, să te facem să vezi mai departe de orașul în care ești, să vezi cele mai frumoase locuri pe care le-ai visat și să-ți demonstrăm că nu trebuie să fii Bill Gates că să îți permiți să te plimbi prin Londra, Paris, New York sau Tokio.

Puteți să îmi scrieți pe mail la: erikseulean@gmail.com sau pe Facebook mă puteți găsi aici 🙂